Imagine Dragons представиха сингъл към хитова научнофантастична игра 22 септември, 2023

Imagine Dragons представиха сингъл към хитовата научнофантастична игра Starfield™, озаглавен "Children of the Sky (a Starfield song)". За песента фронтменът на Imagine Dragons и запален почитател на игрите, Dan Reynolds, коментира:

"Bethesda създаде емблематични игри, които сме играли през по-голямата част от живота си, и за нас е чест да си сътрудничим по музиката за Starfield. Песента, както и играта, задава някои от най-трудните въпроси, с които се сблъскваме като хора, опитващи се да намерят своето място във Вселената."

Композиторът на Starfield, Inon Zur, заяви: “Групата направи невероятна, емоционална и запомняща се песен, а аз се присъединих към тях в създаването на мотива на Starfield в произведението. Надявам, че феновете на групата, както и геймърите от цял свят, ще го намерят за толкова вълнуващ, колкото го чувстваме всички ние."

Starfield е първата нова вселена от Bethesda Game Studios от над 25 години насам. В тази ролева игра от ново поколение, която се развива сред звездите, може да създадете какъвто искате герой и да изследвате с несравнима свобода, докато се впускате в епично пътешествие, за да отговорите на най-голямата загадка на човечеството. Играта ще се появи в магазините и онлайн в сряда, 6-ти септември 2023 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини