Вижте дали Лана дел Рей е работила в закусвалня лятото 21 септември, 2023

През юли Лана Дел Рей беше уловена от камера да работи в бърза закуска във Флорънс, Алабама. Снимките станаха вайръл, а феновете се питаха какво прави тя, облечена в униформа, сервирайки кола и кафе на клиентите. За щастие, мистерията е разгадана. В ново интервю за The Hollywood Reporter тя разказа цялата история.

„Висяхме вече три часа там и сервитьорката се пошегува: „Искате ли униформи?“, каза тя, обяснявайки, че е посетила конкретната закусвалня няколко пъти с брат си и сестра си по време на престоя си във Флорънс. „Защо пък не, ще бъде вълнуващо, казах аз.”

Персоналът също й направил етикет с името ѝ и я насърчил да обслужва клиенти. „Този човек е редовен, идва всеки ден и поръчва две неща, казаха те и допълниха: „Просто иди и му вземи поръчката!“ Занесох му кола без лед и празна чаша. Не видях някой да ме снима", спомня си тя.

Кадрите бързо станаха вайръл, нещо, което тя искаше да се случи с последния й албум There's A Tunnel Under Ocean Avenue. „Иска ми се албумът ми да беше станал толкова популярен“, оплака се Дел Рей. „На следващата сутрин се събудих с около 10 000 съобщения – някои от хора, с които не бях чувала от 10 години.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини