Матю Макконъхи мисли единствено за децата си 20 септември, 2023

Матю Макконъхи - носител на "Оскар", а в един момент и потенциален кандидат за губернатор на щата Тексас заяви, че най-важната му работа в момента е да бъде баща. Работата му като баща е едно от "неотменимите му неща", каза той в подкаста "Smartless", и иска да я "довърши", преди да се замисли дали да се върне на политическата сцена на щатско или национално ниво.

"Политиката не е нещо, към което не искам да се връщам сега", каза актьорът и добави: "В момента отглеждам три деца и това е голямо приключение - искам да го преживея пълноценно. Единственото нещо, което никога не съм съзнавал, че искам да бъда, е да бъда баща".

Макконъхи има три деца - Леви, на 15 г., Вида, на 13 г., и Ливингстън, на 10 г. - със съпругата си Камила Алвес, с която се венча през 2012 г. след шестгодишна връзка.

През 2021 г. Макконъхи заяви, че обмисля да започне губернаторска кампания в родния си щат Тексас в епизод на подкаста "Set it Straight: Myths and Legends", но в крайна сметка обяви месеци по-късно, че няма да се кандидатира, а ще избере да съсредоточи усилията си в частния бизнес.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини