Portugal. The Man пускат видео за сингъла „Doubt“ 19 септември, 2023

Носителите на награда GRAMMY ® Portugal. The Man пуснаха официалното музикално видео към “Doubt”. Заснет в родния щат на групата Аляска – където групата е снимала много видеоклипове през цялата си кариера. Заснет в неизменните земи на предците на племето Кник, видеото е с участието на фронтмена John Gourley, който свири на пиано, обхванато от пламъци.

Видеото е режисирано от всепризнатия оператор и чест сътрудник Michael Ragen.

“Doubt” бележи първото издание от предстоящата музикална видео трилогия „Chris Black Changed My Life“ на Portugal. The Man. “Doubt” е забележителна песен от дългоочаквания нов албум на групата „CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE“, който получи незабавно одобрение от критиците след излизането си през юни.

 

Portugal. The Man отпразнува изданието си с поредица от ексклузивни дати за хедлайн турнета и изпълнения на фестивали това лято. Базираните в Портланд рокаджии присъстваха на емблематични места, включително на Radio City Music Hall в Ню Йорк, Hollywood Bowl в Лос Анджелис, Red Rocks Amphitheatre в Колорадо и на фестивалните сцени в Bonnaroo и Lollapalooza досега.

Тази есен те ще имат изпълнения в Austin City Limits, преди да се впуснат в канадско турне през ноември, прекосявайки страната от Ванкувър до Торонто, с много спирки между тях.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини