Дейвид Бекъм има нова татуировка и тя е свързана със Spice Girls 19 септември, 2023

Дейвид Бекъм има нова татуировка и тя е свързана със Spice Girls! В скорошно интервю за The Sun бившият футболист разкри, че последната му татуировка е в чест на съпругата му Виктория Бекъм и нейните дни с популярната английска момичешка група.

„Току-що си направих „Posh“, каза Бекъм, имайки предвид сценичното име на Виктория в групата. „Всички татуировки, които имам, са на семейството.“ Според Us Weekly татуировката е направена някъде между края на август и началото на септември и е била видима по време на скорошно излизане в Лос Анджелис.Изданието казва, че „Posh“ е татуирано на средния му пръст с надпис.

Това не е първата татуировка, която Дейвид поставя върху тялото си в чест на жена си. Той също така има нейното първо име в курсив на същата ръка, която сега има „Пош“, и има портрет на Виктория на лявата си предмишница. „Татуировките са начин да изразя по-дълбоки чувства към нещата, които ме интересуват и обичам“, каза Бекъм пред GQ през 2016 г.

Дейвид и Виктория се срещнаха на футболен мач през 1997 г. и си казаха „Да“ на частна церемония близо до Дъблин само две години по-късно през лятото на 1999 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини