Ариана Гранде и нейният съпруг Далтън Гомес подадоха молба за развод 19 септември, 2023

Ариана Гранде и нейният съпруг от две години Далтън Гомес едновременно подадоха молба за развод. Според TMZ, адвокатът на поп звездата, Лора Васер, е подала първа жалба в понеделник и е посочила "непреодолими различия" като причина за тяхната раздяла. Гомес подаде документи веднага след това, което TMZ нарече „ясно координирано усилие“. Според техните източници всичко е било уредено преди пристигането в съда.

Също така беше разкрито, че бившата двойка е имала предбрачен договор и датата на раздялата е 20 февруари 2023 г. Източниците на TMZ добавиха, че е отнело известно време между датата на раздялата и документите за развод, тъй като Гранде и Гомес отделиха време за изглаждане на подробностите. Източникът сподели, че между тях няма лоши чувства и „те са подходили с уважение един към друг на всяка стъпка от процеса“.

През май Ариана сподели публикация, отбелязваща втората годишнина от сватбата с черно-бяла снимка от сватбения им ден. Частната церемония се проведе в дома й в Монтесито, Калифорния, на 15 май 2021 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини