Аштън Къчър и Мила Кунис се притесняват от „канселиране“ 18 септември, 2023

Холивудската двойка Аштън Къчър и Мила Кунис се борят със страха да не бъдат „канселирани“ след публичната си подкрепа за бившия им колега от „Шоуто от 70-те“, Дани Мастерсън, който наскоро беше осъден за изнасилване. Съобщава се, че двойката е загрижена, че спорът може да има пагубно въздействие върху кариерата им.

Техните проблеми започнаха, когато се разкри, че са написали писма до съдията с искане за снизходителност при присъдата на Мастерсън, предизвиквайки възмущение и съмнение за връзката им с осъдения актьор. Трябва да се отбележи, че Кунис беше само на 14 години, когато се присъедини към актьорския състав на Шоуто от 70-те, заедно с 19-годишния Мастърсън, което допълнително засили вниманието.

Негативната реакция породи опасения за двойката, която се ожени през 2015 г. и има две деца. Те се притесняват от потенциални последици за кариерата, като едно спасение е продължаващата роля на Мила като гласа на Мег в телевизионното шоу Family Guy. Аштън и Мила се надяват, че с времето хората ще забравят или ще се откажат от критиките. Те обаче очакват, че последствията могат да повлияят на бъдещата им работа в киното и телевизията.

На фона на спора се появиха стари видеоклипове, които подчертават предполагаемото проблемно поведение на Аштън от миналото. В светлината на осъдителната присъда на Мастърсън, Аштън беше изправен пред подновено наблюдение, като едно видео показва как той прави съмнителен коментар за актрисата Хилари Дъф, когато тя е била на 15 години.

Двойката, която публично се извини за подкрепата си към Мастерсън и потвърди ангажимента си да подкрепя жертвите, сега преминава през бурен период в кариерата и личния си живот.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини