Thirty Seconds To Mars се завърнаха с нов албум 15 септември, 2023

Албумът It's The End Of The World But It's A Beautiful Day е музикално завръщане на Thirty Seconds To Mars, която Leto основава заедно с брат си Shannon през 1998г. и оттогава е движена от интуитивното им творческо сътрудничество. Двамата изпълнители пишат стотици нови песни през последните няколко години, вдъхновени от гамата от емоции и преживявания, през които преминават след премиерата на предишния им албум America. It's The End Of The World But It's A Beautiful Day е фокусиран и кратък, без песни по-дълги от 3 минути, и с акцент върху емоционалните, директно от сърцето на Jared вокали. 

За процеса на създаване на шестия им студиен албум, Leto споделя: “Ние сме група, която е свикнала да има 12-минутни песни и това е ново преживяване за нас.  Беше интересно да направим крачка назад, да разгледаме песните и какъв е най-важният аспект на всяко произведение. Брат ми също зае голяма позиция по отношение на продуцирането на песните в допълнение към барабаните. Определено нямам способността да опростявам нещата."

Jared и Shannon са израснали изключително много като изпълнители, откакто за първи път започнаха да издава музика преди повече от две десетилетия. It's The End Of The World But It's A Beautiful Day е най-личният им албум в досега и разкрива нови хоризонти за тях. През август, за първи път от 2006 г. насам бандата направи дългоочакваното си завръщане като хедлайнер на главната сцена на фестивала Lollapalooza в House of Blues в Чикаго. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини