Kesha промени името на турнето си 15 септември, 2023

Kesha промени името на турнето си в подкрепа на последния си албум Gag Order. На 14 септември певицата се появи в социалните медии, за да обяви, че турнето й, наречено преди това The Gag Order, сега ще се наричаThe Only Love Tour. Тя обясни решението в публикацията си, пишейки: „Фенове мои. Това беше наистина трансформираща година. И имаме МНОГО закъснели поводи, които да празнуваме заедно.“ 

„Реших да променя името на есенното ми турне от „The Gag Order Tour“ на „THE ONLY LOVE TOUR“. Животът е твърде кратък и искам да празнувам свободата и любовта в живота си с всички вас. НЕКА НАПРАВИМ ТОВА. Само любовта може да ни спаси сега."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

The Only Love Tour с откриващия Джейк Уесли Роджърс ще започне в Далас, Тексас на 15 октомври, преди да приключи в Лос Анджелис, Калифорния на 18 ноември.След като издаде новия си албум Gag Order през май, тя най-накрая беше освободена от съдебната си битка с продуцента д-р Люк след почти десетилетие. „Смирена съм и се възхищавам от подкрепата и любовта, които всички вие ми дадохте“, написа тя в съобщение до феновете. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини