Sia представи нов сингъл и анонсира албум 15 септември, 2023

Sia се завръща с нова музика! Тази седмица певицата разкри, че нейният 9-ти студиен албум е на път и сподели първия сингъл, наречен „Gimme Love“. Sia обяви в Instagram издаването на първия си солов поп албум от осем години, Reasonable Woman. „Без „ако“. Новият албум на Sia „Reasonable Woman“ излиза навсякъде тази пролет!“ написа тя, демонстрирайки обложката на албума, която изобразява жена в оранжево, стояща до басейн, но главата, краката и ръцете й са покрити с нюанси на бяло, сиво и черно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA (@siamusic)

Reasonable Woman бележи първия самостоятелен поп албум на Sia от This Is Acting от 2016 г., който включва песни, написани от нея за други изпълнители, които никога не са били издавани. Синглите от LP включват "Cheap Thrils", "The Greatest" и "Unstoppable". След това Sia се завърна с празничен албум Everyday Is Christmas през 2017 г., а през 2021 г. издаде албума със саундтрака към режисьорския си дебют Music.

Точната дата на издаване на Reasonable Woman все още не е обявена, но Sia потвърди, че албумът ще излезе някъде през пролетта на 2024 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини