Тимбърлейк се закача с Megan Thee Stallion, а за *NSYNC предстои нова песен 14 септември, 2023

Megan Thee Stallion и Джъстин Тимбърлейк поставиха рекорд веднага, след като кадри от разговора им зад кулисите на Видео музикалните награди на MTV, накараха феновете да се вълнуват. Във видео от официалната емисия зад кулисите, Меган си оправя косата, когато Тимбърлейк и неговите колеги от групата *NSYNC, които се събраха отново на сцената по-рано през нощта, минават покрай нея. Когато Тимбърлейк се наведе да й каже нещо, феновете помислиха, че Мег изглежда разстроена и размахва пръстите си.

Видеото накара феновете онлайн да повярват, че се е случила някаква драма, но очевидец каза пред Variety, че нищо такова не е имало. Източникът добави: „Той каза: „Много ми е приятно да се запознаем“, а тя каза „Не, не, това не се брои, това не се брои. Трябва да се срещнем както трябва.“ Беше много сладко. За да изясни допълнително недоразумението, Мег сподели в TikTok видео с Тимбърлейк. „Просто говоря с ръцете си, хахахаха“, обясни тя. „Ще се видим следващия път @Justin Timberlake.“

Феновете и Тейлър Суифт бяха във възторг да видят как Тимбърлейк се събира отново с колегите си от *NSYNC. Въпреки че любимата момчешка банда не обяви нищо или не се представи, както се надяваха феновете, вече е сигурно, че ще издадат нова песен за филма, Trolls Band Together. В Ню Йорк се появиха плакати за предстоящия филм, а логото *NSYNC е отпред. QR код на плаката препраща към уебсайт, който също включва гигантско *N заедно с върховете на пет тролски глави. 

@theestallion I just talk with my hands lol 💁🏽‍♀️see ya next time @Justin Timberlake ♬ Fukai Mori - Do As Infinity

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини