Дженифър Лопес продължава усилена работа за новия си албум 14 септември, 2023

Дженифър Лопес използва някои от най-търсените продуценти за първия си албум от девет години. Billboard съобщи, че J.Lo е сключила нов договор с BMG преди деветия си студиен албум. Лопес е планирана да издаде This Is Me... Now чрез Nuyorican/BMG. Новият проект на певицата съдържа 13 песни и е продължение на третия й албум This Is Me... Then. Тя прекара изминалата година в работа по албума в дома си в Лос Анджелис с автори на песни и продуценти като Hit-Boy, Tay Keith, Ink, Kim “Kaydence” Krysiuk, Yeti Beats и Carter Lang.

„Развълнувани и горди сме да си партнираме с Дженифър Лопес в това дългоочаквано продължение, обясни Томас Шерер, президент на BMG. „Написана с любов и чувство, „This Is Me..Now“ е вдъхновяваща. „Jenny From The Block“ се завръща в момент от кариерата си, когато нейното послание е по-голямо от всякога.“

Актрисата и певица не е издавала солов албум от A.K.A. След този проект тя обедини сили с DJ Khaled & Cardi B за „Dinero“ през 2018 г. и издаде „Medicine“ с участието на French Montana на следващата година. Тя също си партнира с Малума за официалния саундтрак към нейния филм от 2022 г. „Ожени се за мен“.

Датата на излизане на This Is Me... Now не е потвърдена.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини