Nicki Minaj подари на феновете премиера на нов сингъл 13 септември, 2023

Nicki Minaj подари на феновете още едно епично изпълнение в очакване на предстоящия й албум. Водещата на наградите MTV VMA за 2023 г. излезе на сцената, за да изпълни новия си сингъл Last Time I Saw You. Това беше първият път, когато тя изпълнява песента на живо, откакто я пусна в началото на месеца. По време на сета си Minaj се появи в черна рокля, която я покриваше от главата до петите. Докато изпълняваше, тя бавно свали тоалета и разкри друг отдолу. След това  реши да дебютира с чисто нова песен.

„MTV, няма да е правилно, ако не ви пусна нещо ексклузивно от Pink Friday 2“, каза Minaj, преди да започне.

Песента звучеше по-твърдо от всички записи, които тя издава през цялата година. И двете песни, които тя изпълни, трябва да се появят в предстоящия й албум Pink Friday 2. Петият й студиен албум първоначално трябваше да излезе през октомври. Родената в Ню Йорк обаче беше принудена да отложи датата на излизане за следващия месец поради причина, която не може да разкрие.

„Поради някои наистина вълнуващи новини, които ще споделя с вас по-късно, изместих малко датата на албума,“ написа тя в пост в Instagram. 

Очаквайте предстоящия албум на Nicki Minaj, който ще излезе на 17 ноември.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини