Вижте как се казва новото бебе на Риана 11 септември, 2023

Риана и A$AP Rocky все още не са разкрили подробности за втория си син, но изглежда, че името на новороденото им вече е разкрито. Според статия на Daily Mail, суперзвездната двойка е кръстила сина си Riot Rose Mayers. Предполагаем акт за раждане, получен от The Blast, показва, че момчето е родено в медицински център в Лос Анджелис на 1 август, което е два дни по-рано от първоначално съобщеното. Името изглежда е вдъхновено от една от най-новите песни на A$AP Rocky „Riot“, продуцирана от Pharrell Williams.

Двойката изглежда се придържа към традицията си да дава имена на децата си, които започват с "R". Първото им дете RZA Athelston Mayers е кръстено на известния продуцент и рапър от клана Wu-Tang. Риана и A$AP Роки не разкриха веднага сина си на света. Те изчакаха поне седем месеца след раждането му, преди да споделят негови снимки.

Риана разкри втората си бременност през февруари по време на дългоочакваното си представление на полувремето на Super Bowl. Рири и Роки успяха да прекарат лятото далеч от светлините на прожекторите в подготовка за новороденото си дете. Слуховете за раждането започнаха да се въртят в началото на август, докато TMZ не потвърди новината повече от седмица след раждането му.

Ясно е, че двамата родители не са коментирали или потвърдили нищо.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини