Флиртувал ли е Итън Хоук с Риана? 08 септември, 2023

Итън Хоук отговори на папарашки снимки, на които изглежда все едно флиртува с Риана на трибуните на баскетболен мач. По време на скорошно видео интервю пред Variety, актьорът седна с дъщеря си Мая Хоук, за да види колко добре се познават. Когато въпросът "Итън предпочита да отиде на концерт на Риана или на Лейди Гага?" Мая се възползва от възможността да се пошегува с баща си.

„Имам много бърз отговор, защото тази информация наистина е достъпна онлайн“, каза тя, имайки предвид снимките, заснети от Мача на звездите на НБА през 2015 г. Снимките бързо се превърнаха в популярна публикация в социалните медии, когато феновете забелязаха, че Хоук е накарал сина си да смени мястото си с него, за да може да говори със световната поп звезда.

„Папараците ме хванаха да флиртувам открито с Риана“, каза той. — Съвсем открито — добави Мая. „Да, опитвам се да флиртувам“, засмя се той. „Това си остава в графата семеен срам.“ Дъщеря му обаче контрира. „Не, това е семейна гордост“.

Докато отговаряха на въпроса, дуото баща-дъщеря разкри, че все още не са виждали Лейди Гага или Риана на концерт. Те обаче седнаха до Лейди Гага на концерт на Мадона, което накара Итън да си помисли, че е бил на концерт на Лейди Гага. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини