Måneskin споделиха видеото към новия си сингъл 07 септември, 2023

Måneskin споделиха видеото към новия си сингъл "Honey (are u coming?)". Това е първото им ново парче след премиерата на последния им албум "RUSH!". "Honey (are u coming?)" е песен с уникална енергия, мощен китарен риф и гръмко звучащ припев. Клипът, продуциран от Exit Music Management и режисиран от Tommaso Ottomano, е заснет в Рим и съчетава светлини, лазери и дронове, за да създаде въздействащо видео, което перфектно улавя бурната енергия на MÅNESKIN на живо. Мястото на заснемане е Gazometro, където сингълът беше изпълнен на живо миналата седмица по време на ексклузивен световен лайвстрийм при излизането на сингъла.

Басистката Victoria De Angelis разказа :

„Написахме песента веднага след турнето, между Лондон и Ел Ей,  все още имахме много енергия от пътуването. Наистина сме доволни от резултата и смятаме, че това е нещо доста ново за нас.”

 

С последния си албум RUSH! групата достигна нови върхове, заемайки първо място в класациите на 15 държави, Топ 5 в 20 държави и оглави класацията за алтернативни албуми на BIllboard в САЩ. Парчетата от колекцията имат над 1,3 милиарда стрийма в дигиталните платформи. Продуциран от Max Martin и Fabrizio Ferraguzzo, албумът е на английски и италиански език с хитове като  “Supermodel”, “Mammamia” и “The Loneliest”. Наскоро Damiano, Victoria, Thomas и Ethan направиха своя дебют на легендарната сцена на Glastonbury и фестивала Primavera, а по-късно този месец ще имат изпълнение и на тазгодишните Видео музикални награди на MTV.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини