Оливия Родриго беше попитана за евентуален разрив с Тейлър Суифт 04 септември, 2023

Оливия Родриго се готви да издаде втория си студиен албум, Guts на осми септември. В подготовка за дългоочакваното събитие, тя изработва свой собствен специфичен начин да се ориентира в медийната среда, за да говори по теми като това, което трябва да очакваме да чуем в предстоящия й проект, както и какво се случва зад кулисите в личния й живот.

По време на скорошен разговор с The Guardian, Родриго, който в миналото беше Swiftie, беше директно попитана за "Vampire", водещият сингъл на Guts, който включва следния текст:

„Кръвопиец, убиващ за слава, изсуши ме като проклет вампир!“

Мълвата твърдеше, че силните думи са насочени към Тейлър Суифт, която е призната от Родриго като едно от най-големите й вдъхновения. Въпреки това, онлайн феновете спекулират. От една страна, Родриго все още не е присъствал на турнето "Eras", което изненада мнозина.

Родриго отговори - докато се смееше "нервно" - на теориите за "вампира":

„Как да отговоря на това? Никога не искам да казвам за кого е някоя от песните ми. Никога не съм правил това преди в кариерата си и вероятно няма да го направя. Но бях доста изненадана като се появиха тези теории."

Родриго обаче има и други известни приятели от индустрията, които я подкрепят.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини