Timbaland и Джъстин Тимбърлейк ще избират музиката преди мачовете от NFL 30 август, 2023

Timbaland и Джъстин Тимбърлейк обединяват сили с ESPN, за да подгряват публиката по време на сезона по американски футбол. ESPN обяви, че са наели Тимбо и Джей Ти да служат като първите куратори, които ще избират музиката, която ще се пуска в избрани футболни мачове през сезон 2023-2024 на NFL. В допълнение към дуото, Beatclub на Timbaland ще използва своите членове и A&R екип, за да им помогне при избора. Песните, които те изберат, ще се изпълняват по време на шоута преди мачовете, промоционални спотове и телевизионни предавания на живо в продължение на седем седмици, започвайки с Buffalo Bills срещу New York Jets на 11 септември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timbo the King (@timbaland)

Първата песен, която ще звучи в мача, ще бъде предстоящата колаборация на Timbaland, Джъстин Тимбърлейк и Нели Фуртадо „Keep Going Up“. Това ще бъде първата им обща песен от 2007 г. Песента трябва да излезе на 1 септември само седмици след като Тимбо и Фуртадо изненадаха феновете с кадри в студиото.

Нели Фуртадо се готви да издаде нов албум. В интервю за Vogue канадската певица говори за плановете си за нова музика след неотдавнашния й сингъл "Eat Your Man", който беше първият й сингъл от шест години.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини