HBO спира сериала "The Idol" след един сезон 30 август, 2023

HBO взе решение за съдбата на първия сериал на Абел Тесфайе "The Idol". The Hollywood Reporter потвърди, че HBO спира спорния сериал след един сезон. The Weeknd създаде шоуто със Сам Левинсън от Euphoria и също участва като "Tedros" заедно с Лили-Роуз Деп като проблемната поп звезда "Jocelyn". Изданието съобщава, че шоуто е получило „предимно отрицателни отзиви от критиците“ и има по-ниска гледаемост от повечето по-нови сериали на HBO. Нямаше ясни планове за продължаване на шоуто в следващ сезон, но опцията да продължи витаеше във въздуха досега.

„„Идолът“ беше една от най-провокативните оригинални програми на HBO и ние сме доволни от силната реакция на публиката“, каза говорител на HBO пред THR. „След дълго обмисляне, HBO, както и създателите и продуцентите решиха да не продължават с втори сезон. Благодарни сме на създателите, актьорския състав и екипа за тяхната невероятна работа.”

Сериалът направи големия си дебют на филмовия фестивал в Кан във Франция, преди официалната премиера през юни. Първият сезон имаше само пет епизода, но саундтракът беше епичен. 

Тесфайе изглежда не е притеснен от новините. В момента той се готви да започне предстоящото си световно турне в Латинска Америка, Австралия и Нова Зеландия.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини