Джейсън Момоа се метна в погото на концерт на Metallica 29 август, 2023

Може да се каже, че Джейсън Момоа е заклет фен на Metallica. Актьорът от "Аквамен" беше видян да участва в пого на концерт на Metallica в Лос Анджелис в неделя вечерта и дори сподели няколко клипа от шоуто в историята си в Instagram. Според TMZ, той се разгорещил преди Metallica дори да излезе на сцената - още по време на подгряващия сет на Pantera.

Видеозапис, заснет от друг посетител на концерта, показва как Момоа скача нагоре и надолу с вдигнати ръце във въздуха, докато фенове тичат в огромен кръг. Актьорът беше заобиколен от стотици фенове, всички очевидно също толкова развълнувани, колкото и той. Momoa също сподели видео от концерта в социалните медии с надпис: „Fight fire with fire“ (песента, която се изпълняваше, докато беше заснето видеото), тагвайки името на групата в Instagram и тяхната организация с нестопанска цел.

TMZ спомена, че Момоа не е единствената знаменитост, която е посетила шоуто на Metallica в Лос Анджелис през миналия уикенд. Актьорът Джон Траволта, барабанистът Томи Лий и професионалният скейтбордист Томи Сандовал също са присъствали.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини