Марго Роби замалко да участва в American Horror Story преди да стане известна 28 август, 2023

Оказа се, че Марго Роби замалко да участва в American Horror Story! В скорошно интервю кастинг директорът Ерик Доусън разкри, че звездата е била почти избрана за емблематичния втори сезон на антологичния сериал на ужасите на Райън Мърфи.

Ето какво каза кастинг директорът за нейното прослушване пред Hollywood Reporter: „Марго вероятно е едно от любимите ми прослушвания за всички времена и беше точно преди да стане известна. Тя е родена звезда - привлекателния й външен вид, гласът й, всичко.”

Въпреки че не получи роля в шоуто, Доусън каза, че е знаела, че тя ще бъде звезда. Всъщност това се случи доста скоро след споменатото прослушване. 

Роби участва в номинирания за Оскар Вълкът от Уолстрийт малко след прослушването си за AHS. Оттогава тя е номинирана за два Оскара: за най-добра актриса през 2018 г. и за най-добра поддържаща актриса през 2020 г.

Въпреки че AHS се срина през последните няколко години без оригиналните си звезди като Джесика Ланг, Сара Полсън и Евън Питърс, шоуто изглежда ще се съвзееме с новодошлите Ким Кардашиян и Кара Делевин.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини