Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаланд се завръщат! 25 август, 2023

Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаланд се завръщат! Тази седмица триото най-накрая официално обяви нов сингъл, след като подсказа на феновете си за тяхното събиране. „Връщаме се“, написа Тимбаланд в съобщение. „Da King се завърна!!!!“ добави той, преди да разкрие, че новият сингъл ще излезе на 1 септември.

Съобщението дойде с драматично видео, което започваше с думите „Времето дойде“, преди да покаже стари видеоклипове на Джъстин, Нели и Тимбо. Между новите клипове на тримата, които работят в студиото, се пуска и откъс от музикалния клип на техния хитов албум "Give It To Me". Песента все още не е получила заглавие и изглежда, че феновете ще трябва да изчакат до септември, за да я чуят, тъй като няма и фрагмент от нея. Вълнуващата новина идва близо месец след като триото сподели свои снимки в студиото в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timbo the King (@timbaland)

Timbaland беше главният мозък зад хитовите албуми FutureSex/LoveSounds и Loose на Timberlake и Furtado, съответно. Последният път, когато и тримата артисти се обединиха през 2007 г., пуснаха хитовата си песен „Give It To Me“ в албума Shock Value на Timbaland. Furtado в момента работи върху седмия си студиен албум, който ще отбележи първото й издание от шест години. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини