Мадона иска да се събере отново с Бритни Спиърс на сцената 24 август, 2023

Мадона иска да се събере отново с Бритни Спиърс на сцената по време на предстоящото й Celebration Tour! Според Page Six, кралицата и принцесата ще бъдат заедно на една от петте й дати в Лос Анджелис през март 2024 г. Всъщност Мадона специално искаше да отпразнува 20-ата годишнина от тяхното сътрудничество „Me Against the Music ", което се появи през октомври 2003 г.

„Мадона първоначално искаше Бритни да се присъедини към нея на турнето тази година“, каза източник пред Page Six. „Всичко беше отложено заради болестта й, но тя все още иска Бритни с нея на сцената.“

Миналия месец дългогодишният мениджър на Мадона Гай Озиари разкри, че поп звездата е откарана в интензивното отделение и интубирана, след като е разви сериозна бактериална инфекция. Въпреки че все още има малко информация за инфекцията, източници, близки до нея, твърдят, че нейният строг график на репетиции за Celebration Tour може да е допринесъл.

Оттогава Мадона изглежда се възстанови. По времето, когато се навършиха 40-годишнината от дебютния й албум, изпълнителката се възползва от възможността отново да се движи и танцува. По-късно тя беше видяна да присъства на световното турне Renaissance на Бионсе в Ню Джърси в началото на този месец. Мадона също сподели актуализиран график на турне преди няколко седмици.

Двамата не са споделяли сцена заедно от турнето Sticky & Sweet на Мадона през 2008 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини