Бионсе помоли феновете си да носят сребристи дрехи на нейните концерти 23 август, 2023

Бионсе помоли феновете си да носят сребристи дрехи или елементи по тях на концертите й, докато сме в знака Дева. Изпълнителката навършва 42 години на 4 септември, което е зодия Дева. Тя се надява феновете да празнуват с нея, като облекат сребърни тоалети на „Renaissance World Tour“ до 22 септември.

В изявление в своя Instagram тя написа: „Сезонът на Девите е пред нас. Това турне наближава последния месец, а моето желание за рождения ден е да празнувам с вас, облечени в най-страхотните ви сребристи дрехи на шоутата от 23 август до 22 септември! Ще се превръщаме в блестяща човешка диско топка всяка вечер. Всеки ще отразява радостта на другия!“

Beyonce

Снимка от screenshot instagram

Ослепителната R'n'B кралица показа някои епични тоалети досега по време на тура. Фарел Уилямс проектира специален персонализиран гащеризон, който е вдъхновен от „нейния дух“.

Хитмейкърът и модна икона, който е креативен директор на Louis Vuitton Menswear, наскоро разказа подробно мисловния процес зад черната бляскава рокля "всичко в едно", която той създаде за изпълнението на певицата на "Formation" на нейното турне .

„Идеята тук беше да дадем нещо, което позволява на тялото й да задава шаблона"

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини