Дрю Баримор избяга от сцената заради привидно агресивен мъж 23 август, 2023

Дрю Баримор беше избутана от сцената по време на сесия Въпроси и отговори с актрисата Рене Рап в Ню Йорк, когато преследвач бързо се приближи до предната част на залата и започна да крещи името й с „агресивен“ тон. Според Insider "преследвачът" изтичал до сцената, временно спрял събитието и стреснал публиката.

Видеозаписи показват мъж, който тича до сцената и крещи: "Дрю Баримор", на което актрисата отговаря: "О, боже... здравей", с объркан тон. Докато мъжът се приближава, той разкрива, че името му е Чад Майкъл Бюсто и Рап разбира, че нещо не е наред. Тя хваща Баримор за ръката и я изкарва от сцената, докато двама охранители спират Бусто да влезе в контакт с актрисите.

Неназован човек, който присъства на събитието, каза пред Insider, че Баримор и Рап са помислили, че преследвачът е трябвало да бъде част от Q&A.

„Първо си помислих, че е планиран гост, защото Дрю реагира съвсем нормално. Но след това видяхме Рене да влиза в защитен режим. Тогава той каза името си и започна да става по-агресивен, така че всички осъзнахме, че нещо не е наред. За щастие той не заплаши Дрю, нито предприе каквито и да е действия."

Събитието продължи по план, след като Бусто беше ескортиран. Баримор похвали Рап за реакцията й, заявявайки: „Ти си моят Кевин Костнър." 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини