Самоирония: Деми Ловато отбеляза РД с ужасяващо нейно меме 22 август, 2023

Деми Ловато отпразнува своя 31-ви рожден ден този уикенд и сподели как популярното меме Poot Lovato беше вплетено в отбелязването. „Искам да ви покажа моите торти“, каза Деми в TikTok, показвайки сребърна торта във формата на сърце с номер 31. „Тази е толкова прекрасна“, каза тя за тортата, преди да премине към бисквитена торта дъга. „... А тази е толкова Poot“, каза тя, показвайки кутия кексчета, включваща популярната меме снимка. 

@ddlovato

FREE POOT 😂

♬ original sound - Demi Lovato

В случай, че не знаете за какво става дума, Poot Lovato направи своя меме дебют в Tumblr през октомври 2015 г., след като неизвестен фен направи снимка на Деми на представлението на Royal Variety през 2014 г. Светкавиците на други фотоапарати, пуснати на червения килим, направиха Деми, чиято коса беше спретнато вързана на кок, да изглежда почти плешива. Накратко, снимката по-късно беше обработена в комично-ужасна рисунка на оригинала. След това тази фалшива снимка беше разпространена онлайн със следния надпис: „Сестрата близначка на Деми. Тя била заключена в мазе през целия си живот. Тази снимка е направена при първото излизане навън. Името й е Poot.“ 

Миналия месец Деми разкри как се чувства по отношение на това. „Когато Poot стана известна, това всъщност беше гадно, защото си мислех, че това е истинска моя снимка“, каза Деми пред Harper's Bazaar. „И аз си казах: „О, не, това е наистина лош ъгъл.“ По-късно се почувствах по-добре, защото разбрах, че това не е моето лице. Сега е наистина забавно да се връщам назад."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини