Селена Гомес издава идеалната песен за края на лятото 18 август, 2023

С един замах Селена Гомес се завръща към музиката и дава своето предложение за песен на лятото в последния момент. 

Поп звездата обяви в четвъртък, че новата ѝ песен “Single Soon” ще излезе на 25-и август. По този начин тя иска да възнагради феновете си, които търпеливо чакат да завърши дългоочаквания си трети албум. 

„Всички питате за нова музика от известно време“, написа тя в Instagram, споделяйки бляскавата обложка на парчето. „Тъй като не съм съвсем готова с SG3, исках да издам една малка забавна песен, която написах преди време и която е идеална за края на лятото.“

Продуцирана от Benny Blanco и Cashmere Cat, „Single Soon“ неофициално поставя началото на новата музикална ера на Гомес, нещо, което феновете чакат и желаят от няколко години. Тя не е издавала албум откакто излезе "Rare" през 2020 г., макар на следващата година да пусна мини колекция с песни на испански под заглавието "Revalación". Селена участва също в няколко сингъла, включително хита на Rema от 2022 г. „Calm Down“, а после пусна и самостоятелната песен „My Mind & Me“ в подкрепа на документален филм със същото име.

За обложката на “Single Soon” Гомес позира пред обектива на задната седалка на кола с пухкаво яке. Звездата от сериала "Само убийства в сградата" сподели още няколко снимки "зад кулисите" на фотосесията. На една от тях е широко усмихната в компанията на приятелки, на друга се вижда стойка със закачени дрехи и накрая има кадър с различни предмети и бележка, която гласи „Съжалявам, не мога, не ме мрази“. Вероятно всичко това е препратка към клипа на парчето. 
 

Музикалната новинина за Гомес идва седмица след съобщение, което тя направи във връзка с нейния "Rare Beauty Impact Fund". През октомври певицата ще бъде водеща на благотворително събитие в подкрепа на филантропския клон на нейната марка за гримове. Целта е да се даде гласност на стигмата за психичното здраве и да предостави информация и подкрепа на младежи по целия свят. Гости на събитието в Лос Анджелис се очаква да бъдат колегата ѝ от сериала Martin Short и Marshmello, с когото работиха по песента “Wolves”.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини