Сам Асгари наруши мълчанието около развода с Бритни 18 август, 2023

Сам Асгари излезе с изявление, след новините, че той и поп иконата Бритни Спиърс са се разделили и вървят към развод. Той написа в изявление в Instagram:

„След 6 години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим нашия общ път. Ще запазим любовта и уважението, които имаме един към друг, и й желая винаги най-доброто. Искането за поверителност изглежда нелепо, така че просто ще помоля всички, включително медиите, да бъдат мили и внимателни.”

Съобщава се, че двойката е имала „взрѝвен“ спор, който е довел до раздялата им. TMZ съобщи, че Асгари и Спиърс очевидно са се скарали заради слух за изневяра. Съобщава се, че той е подал молба за развод в четвъртък. 

Спиърс сподели една публикация, но тя нямаше отношение към темата. Певицата публикува снимка, яздейки кон на плажа. Тя написа: „Купувам кон скоро 🐴 !!! Толкова много опции, че е доста трудно !!!”

Спиърс, 41, и Асгари, 29, започнаха да се срещат на снимачната площадка на нейния музикален видеоклип „Slumber Party“ през 2016 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини