Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат 17 август, 2023

Съобщава се, че пътищата на Бритни Спиърс и нейния съпруг Сам Асгари са се разделили след "взривна" караница. TMZ твърди, че двойката е имала голям спор, след слуховете, че тя изневерява. Източниците казаха на изданието, че Асгари се е изнесъл от къщата им и сега живее сам. „Въпрос на време е Сам да подаде молба за развод“, добави източник.

TMZ по-рано съобщи, че отношенията на Асгари и Спиърс са били „много проблемни“ от месеци. Изданието също така съобщи, че Бритни е подписала предбрачен договор, който ще защити активите й, ако двойката се разведе, но вътрешен човек добави, че Сам вероятно ще получи чек от Бритни, който „ще уреди нещата, поне финансово“.

В миналото Асгари е обвинявал TMZ за публикуване на неверни заглавия за поп иконата и излъчване на неоторизиран документален филм за нейния живот. „И не вярвайте на това, което четете онлайн“, каза той на феновете си в Instagram през май. 

Бритни и Сам започнаха да се срещат за първи път през 2016 г., след като се запознаха на снимачната площадка на един от нейните музикални видеоклипове.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини