Olivia Rodrigo с нов сингъл “Bad Idea Right?” 11 август, 2023

През юли Olivia Rodrigo се завърна грандиозно със сингъла "Vampire", с който постигна най-големия дебют в кариерата си. 

Днес носителката на 3 награди Grammy пусна “Bad Idea Right?” – второто парче от предстоящия ѝ албум GUTS, който излиза на 8-ми септември. 

Песента носи енергията на поп-рок музиката от 90-те години, която Rodrigo е превърнала в своя запазена марка. В парчето, продуцирано от честия ѝ сътрудник Daniel Nigro, изпълнителката разказва със самоирония, хумор и откровеност вътрешния си монолог за връщането към бивш приятел. 

Премиерата на “Bad Idea Right?“ бе направена и чрез най-новата функция на Instagram, която позволява на потребителите да добавят музика към grid публикациите си и бе използвана за първи път от Olivia днес.

Rodrigo представи част от трака с танцов видеоклип заедно с най-добрите ѝ приятелки Tate McRae, Madison Hsu и Iris Apatow, които взимат участие и в официалното видео към сингъла. 
Клипът е колаборация с Petra Collins, известна художничка и фотографка, спечелила Grammy за работата си по визуализацията на "good 4 u", а също така е режисирала видеата на "Brutal" и номинирания за 5 видео музикални награди на MTV тази година - "Vampire".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини