Политици станаха звезди в пародия на "Barbie" 11 август, 2023

Италианският премиер Джорджа Мелони и италианският вицепремиер Матео Салвини са в центъра на пародия на нашумелия филмов хит "Барби". 

Краткото видео, с продължителност под две минути, е наречено "Джорджи". Мелони в него е Барби, а Салвини е Кен, съобщава БТА. В пародийното видео се появяват и други италиански политически фигури.

Пародията  е реализирана с помощта на изкуствен интелект и технологията за подмяна на лица. Текстовете във видеото са същите като в оригиналния филм за Барби. Сцените са също като оригиналните.

Видеото е дело на групата в социалните мрежи, наречена "Това не е изкуствен интелект", която е активна от 2023 г. и която обещава креативност при създаване на видеа с помощта на изкуствен интелект. 

Въпреки че премиерата на „Барби“ беше отлагана няколко пъти в страните от Персийския залив, комедията вече може да бъде гледана в Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия и Бахрейн. Властите в Кувейт и Ливан обаче забраниха филма, защото не отговарял на традиционните арабски ценности. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини