DYLAN се завърна с "Liar, Liar" 09 август, 2023

DYLAN се завърна с "Liar, Liar" - ударно поп парче с вокалите на Dan Smith от бандата Bastille. DYLAN и Dan се запознават по време на неотдавнашно турне на Bastille в Обединеното кралство и изграждат силно приятелство. 

По-късно работят заедно по няколко трака в Decoy Studios в Съфолк, където се реализира и "Liar, Liar".

"Бяхме написали 9 песни през тази седмица и бях убедена, че съм се преуморила", разказва DYLAN. "Dan пристигна в петък сутринта и аз представих последната идея в главата си, която буквално беше само частта "liar liar liar liar liar", и оттам всичко се разви доста бързо. Парчето разказва за измама от страна на някого, на когото се доверяваш напълно. При записването на вокалите, страхливо предложих на Dan да запише втория куплет, в случай че иска да се включи, което за щастие се осъществи! "Liar, Liar" беше написана преди няколко месеца, за няколко часа, без никакъв предварителен план да бъде авторска. Обикновено на песните им е необходимо огромно време, за да видят бял свят, но тази успя да се промъкне много бързо."

Песента е придружена от видеоклип, режисиран от Charlie Sarsfield (Unknown Studios) и заснет в Нешвил към края на престоя на DYLAN в Северна Америка това лято.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини