Осъдиха Tory Lanez на 10 години затвор 09 август, 2023

Канадският рапър, певец и автор на песни Тори Лейнз, осъден за това, че е прострелял в крака американската изпълнителка Меган Тий Сталиън по време на пиянски спор след холивудско парти, получи присъда от 10 години затвор.

Съдията от Лос Анджелис произнесе присъдата, след като чу как Лейнз е наредил на хип-хоп звездата "Танцувай, кучко", докато стрелял по нея няколко пъти.  Присъдата е произнесена след осъждането на Лейнз през декември за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие, използване на огнестрелно оръжие с груба небрежност и носене на заредено, нерегистрирано огнестрелно оръжие в превозно средство.

По време на продължителното изслушване за произнасяне на присъдата, което започна в понеделник, съдия Дейвид Херифорд заяви, че е получил повече от 70 писма от името на Лейнз, включително от негови известни приятели. Но съдията постанови певецът, който е в затвора от момента на осъждането си, да излежи десет години зад решетките.

По време на съдебния процес Меган Тее Сталион, чието истинско име е Мегън Пит, заяви пред съда, че е почувствала, че е "превърната в някакъв вид злодей" след стрелбата, тъй като доминираният от мъже рап свят често е бил срещу нея.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини