Lizzo oтговори на обвиненията 03 август, 2023

Lizzo наруши мълчанието си, след като три от нейните бивши танцьорки заведоха дело срещу нея със сериозни обвинения в сексуален тормоз и враждебна работна среда. 

Днес 35-годишната носителка на "Грами" се защити от многобройните потресаващи обвинения. 

"Последните няколко дни бяха ужасно трудни и разочароващи“, написа тя в Instagram. "Моята трудова етика, морал и достойнство бяха поставени под въпрос. Характерът ми беше критикуван. Обикновено предпочитам да не отговарям на фалшиви обвинения, но тези звучат прекалено невероятно и твърде възмутително, за да не им се обръща внимание. Тези сензационни истории идват от бивши служители, които вече публично признаха, че им е казано, че поведението им по време на турнето е било неподходящо и непрофесионално. Като артист винаги съм била много страстна към това, което правя. Приемам музиката и изпълненията си сериозно, защото в крайна сметка искам да представя себе си и моите фенове с най-доброто изкуство. Със страстта идва упоритата работа и високите стандарти. Понякога ми се налага да вземам трудни решения, но никога не съм искала да накарам някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа. Не съм тук, за да бъде гледано на мен като на жертва, но също така знам, че не съм злодеят, за какъвто хората и медиите ме представят през последните няколко дни. Аз съм много откровена по отношение на моята сексуалност и изразяване, но не мога да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарват нещо, което не съм. Няма нищо, което да приемам по-сериозно от уважението, което заслужаваме като жени в света. Знам какво е да те засрамват всеки ден и абсолютно никога не бих критикувала или уволнила служител заради теглото му. Наранена съм, но няма да позволя добрата работа, която съм свършила в света, да бъде засенчена от това. Искам да благодаря на всички, които протегнаха ръка в подкрепа, за да поддържат духа ми в този момент". 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини

Gucci Mane, се завърна с нов сингъл преди 0 часа

„Каритас България“ стартира поредното издание на кампанията „Защото СМЕ ХОРА!“ преди 2 часа

Дженифър Лоурънс за "пластичната операция": Остарях и бузите ми станаха по-малки. Благодаря, че го споменахте преди 5 часа

Джейкъб Елорди и Джена Ортега биха били идеални за "Здрач" според режисьорката преди 6 часа

David Guetta се завръща с нов сингъл преди 24 часа

Филмът на Ридли Скот "Наполеон" поведе в българския боксофис преди 28 часа

Jennifer Lopez съобщи подробности за новия си албум и придружаващ го филм преди 30 часа

Спонсорирана статия: Мъжки ботуши за студените месеци: 3 съвета преди покупка преди 43 часа

Снимките на филма "Венъм 3" започнаха отново преди 48 часа

"Игрите на глада" се задържа на върха на северноамериканския боксофис преди 48 часа

"Ченгето от Бевърли Хилс“ се завръща преди 48 часа

Къде можем да разгърнем по-пълно творческия си потенциал - в малка фирма или в голяма корпорация? преди 2 дни