Post Malone пусна своя 5-ти албум Austin 28 юли, 2023

Post Malone пусна своя 5-ти студиен албум, озаглавен Austin – истинското име на канадската звезда. Номинираният за Grammy изпълнител обяви премиерата му още през май, по-малко от година след като представи проекта Twelve Carat Toothache. Певецът, наскоро получил отличието Hal David Starlight Award, си партнира със звезден екип от автори и продуценти като Billy Walsh, Andrew Watt, Lou Bell и Max Martin. В началото на кариерата си Post изрази любовта си към рока и своето противоречиво отношение към меланхоличния хип-хоп, който го направи известен. Austin, повлиян от алтернативния рок от 80-те и 90-те години, ключов инструмент и част от всяко едно парче е китарата. Това е по-откровено издание, с честността и уязвимостта на рок музиката, което Malone дълго време е криел в себе си.

Една от новите песни от Austin, "Something Real", е избрана за химн на ESPN за предстоящия сезон на колежанския футбол, който започва на 31-ви август. Новият трак ще бъде включен в програмите на ESPN, рекламите и мачовете през целия сезон. Post пусна и официалното изпълнение на живо на "Green Thumb", което следва видеото към "Overdrive".

Миналата седмица Malone изненада феновете си с парти за премиерата на Austin на сцената на Times Square. Malone изпя любимите парчета "Circles" и "Sunflower", както и "Overdrive", "Enough is Enough" и "Chemical" от новия запис, преди да завърши концерта с "Congratulations". В момента Post е на турне в Северна Америка "If Y'all Weren't Here, I'd Be Crying", с финален концерт на 19-ти август в амфитеатъра Glen Helen в San Bernardino.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини