Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц пели на Мик Джагър за РД 28 юли, 2023

По случай 80-ия си рожден ден Мик Джагър е слушал песен от Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц. Фронтменът на „Ролинг Стоунс“, който имаше рожден ден на 26 юли, е празнувал с редица звезди в нощен клуб в лондонския квартал Челси.

„Мик беше толкова щастлив да изкара рождения си ден, заобиколен от семейството и приятелите си, които долетяха в Лондон от цял свят, за да присъстват на специалния му ден“, сподели един от гостите. Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц изпяха "Честит рожден ден" и всички останали се присъединиха... беше просто най-забавното празненство“, добави той.

Освен шоколадовата торта, на партито на кубинска тематика присъстваха екзотични танцьорки, облечени като за карнавал с бижута по сутиените и многоцветни пера, които сериозно оживиха партито.

Фронтменът на „Ролинг Стоунс“ бил осигурил неограничено количество безплатни напитки за гостите, преди да се прибере вкъщи в 3 часа сутринта. Сред другите известни лица на празненството бяха 76-годишният китарист на „Ролинг Стоунс“ Рони Ууд и 51-годишната дъщеря на сър Пол Маккартни - модната дизайнерка Стела Маккартни. Към сър Мик се присъедини и семейството му, включително дъщерята Джорджия Мей Джагър, синът Лукас Джагър и годеницата му Мелани Хамрик. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини