Заедно ли са Меган и Хари? 25 юли, 2023

След разочарованията си от Spotify и кралското семейство Меган Маркъл е решена да възобнови кариерата си. Според "Мирър", съпругата на принц Хари се е преместила в хотел в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до светлините на Холивуд. Началото на 2023 г. беше изключително сложно за семейство Съсекс. Въпреки успеха на документалната им поредица "Меган и Хари", пусната по Netflix през декември 2022 г., в която двойката представи своята версия за събитията около оттеглянето си от кралското семейство, нещата след това не станаха по-лесни. Първоначално скандал предизвика книгата на Хари "Заместникът", най-вече заради няколко шокиращи пасажа, в които братът на Уилям разкрива твърде много.

Сложна ситуация за принца, който сега вижда, че връзката му с Меган Маркъл е на ръба на разпадането, твърдят слуховете, които винаги са яростно отричани от говорители и на двамата. Неотдавна Radar Online твърдеше, че Съсекс са на ръба на имплозията заради насъбралото се напрежение. Принц Хари в момента е в ЮАР и снима документален филм. Според Mirror Меган Маркъл също е напуснала дома на двойката, за да се върне в Лос Анджелис и да поднови кариерата си.

Меган Маркъл наскоро претърпя сериозен професионален провал с прекратяването на договора си с платформата за аудио стрийминг Spotify, което предизвика доста вълнение, особено след бурните реакции на Бил Симънс, ръководител на платформата за иновации и монетизиране на подкасти. На всичкото отгоре бившата актриса от "Костюмари" според съобщенията вече няма много съюзници в Холивуд заради конфликтните си отношения с кралското семейство.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини