Вокалистката на Blackpink Лиза се среща с милиардер 14 юли, 2023

Няколко европейски и корейски медии разпространиха новината за романса на вокалистката на Blackpink Лиза и милиардера Фредерик Арно. Папараците уловиха певицата и изпълнителния директор на TAG Heuer на вечеря в парижки ресторант. 

28-годишният Фредерик е третият син на шефа на LVMH Бернар Арно и брат на съпруга на Наталия Водянова Антоан. Бернар Арно наскоро беше признат за най-богатия човек в света. Състоянието му се оценява на 211 милиарда долара. Семейство Арно притежава конгломерата на луксозните марки LVMH Moët Hennessy-Louis Vuitton, който включва марката Celine. Според вътрешни хора Фредерик често се появявал на представления, където Лиза е била гостенка. След това той започва да посещава концерти на самата група, например в Лос Анджелис и Париж. Фредерик се абонира за акаунта на Лиза, посветен на нейните домашни любимци, активно харесва всички публикации и изпрати подарък за рождения ден от TAG Heuer.

Медиите продължават да обсъжда кадровите промени в LVMH и борбата за наследство между децата на Арно. Кой от тях някога ще замени самия Бернар Арно като председател и главен изпълнителен директор на конгломерата остава открит въпрос.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини