Били Айлиш с коментар за тренда "да замерим певеца" 12 юли, 2023

Изпълнители, замеряни с предмети, хвърлени от феновете на сцената, е гореща тема напоследък, но Били Айлиш казва, че това не е нищо ново за певците на живо. Докато присъства на премиерата на Барби в Лос Анджелис тя засегна опасното поведение на феновете.

„Била съм замеряна на сцената с неща от около шест години, не знам защо това се приема за ново“, каза Айлиш пред The Hollywood Reporter на розовия килим. „Хората просто се вълнуват, но това може да бъде опасно.” Тя добави, че най-вече феновете хвърлят смартфони на сцената с идеята изпълнителят да го вземе и да направи селфи или видео.

„Абсолютно вбесяващо е, когато си там горе“, сподели тя. „Имам смесени чувства за това, защото, когато си на сцената, това дразни. Но знаеш, че е от любов и те просто се опитват да ти дадат нещо. Ти си в уязвима позиция."

Миналата седмица беше разкрито, че Eilish и Finneas са се обединили за нова песен, която ще бъде включена в изпълнения със звезди Barbie The Soundtrack. Тяхната песен "What Was I Made For?" ще излезе преди датата на излизане на Barbie на 21 юли, а именно - на 13 юли.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини