Бившата на Пипън отговори на неодобрението на Джордан за връзката със сина му 12 юли, 2023

Бившата съпруга на Скоти Пипън каза, че е "смутена" и "травматизирана" от публичното неодобрение на Майкъл Джордан относно връзката й със сина му. Ларса Пипън, на 49, коментира видео, споделено от TMZ Sports миналата седмица, в което Джордан каза "не", когато беше попитан дали одобрява синът му, Маркъс, на 32, да излиза с бившата съпруга на бившия му съотборник.

„Не мисля, че е смешно“, каза Ларса в последния епизод на нейния подкаст Separation Anxiety заедно с Маркъс. — В това няма нищо смешно. Бях някак смутена“, добави тя.

Маркъс твърди, че баща му му е изпратил съобщение и му се е обадил, за да изясни, че коментарът е направен като шега и че евентуално положително адресиране може да подхрани спекулациите, че връзката на двойката произтича от собствения му публичен спор с неговия дългогодишен бивш съотборник. Ларса каза, че много пъти е била уверявана, че семейството на Маркъс няма никакви притеснения относно връзката им, но скорошното публично изявление на Майкъл би променило общественото възприятие.

„Бях травматизирана“, каза тя. "Аз си казвам:" О, Боже мой. Какво ще правим? Хората мислят, че съм излъгала."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини