Anne-Marie пусна нова песен „Trainwreck“ 06 юли, 2023

Преди издаването на третия си албум, Anne-Marie пусна нова песен „Trainwreck“. Продуцирана от Billen Ted (Raye, Becky Hill) и написана от Anne-Marie, Kamille (Dua Lipa) и Plested (Lewis Capaldi), песента улавя облекчение от освобождаването от лоша връзка.

В навечерието на “UNHEALTHY”, Anne-Marie издаде едноименния си сингъл. С участието на поп/кънтри легендата Shania Twain, повлияният от кънтри музиката - химна продължава да се изкачва в класациите на Обединеното Кралство, след като попадна в Топ 20 миналата седмица, а официалното видео, режисирано от Olivia Rose (Skepta, Jorja Smith), канализира класическите уестърн филми с Anne-Marie и Shania, които са замесени в огромен конфликт.

Извличайки от всички части на живота ѝ, новият албум на Anne-Marie UNHEALTHY ни предлага да надникнем в нейния съвършено несъвършен свят. Написан през период, когато тя се чувства готова да преразгледа и да се опита да осмисли множество сурови, минали връзки, като същевременно се научи да обработва положителни нови, новият албум ни отвежда на пътешествие от хаоса към удовлетворението; това е Anne-Marie, стояща изправена, прегърнала една изцяло нова версия на себе си, която е по-яростна, по-смела, по-хаотична и блажено по-щастлива от всякога.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини