ALMA представя втория сингъл от дебютното си EP 01 юли, 2023

С всеки свой проект Аlma ни отвежда на емоционално пътешествие в света на музиката, впечатлява с авторски талант и нежни вокални линии. Новата ѝ песен се казва „Paralyzed”.

„Paralyzed” e второто парче от дебютната мини колекция на Аlma, която тя представи през април с премиерата на едноименния ѝ сингъл „Dark Side Of The Moon”. 

По създаването на музиката и текста на „Paralyzed” ALMA работи с Константин Бешков (KayBe) и с един от най-добрите автори на филмова музика - Jonathan Shanes, в резултат на което се ражда хипнотизираща и ексцентрична песен.

„Paralyzed“ е стъпка към себеоткритието, грижата и вътрешния баланс, за който пея в EP-то ми "Dark Side of the Moon". В песента разказвам за пътя към себе си и не леката задача да не позволя на света да влияе на емоционалното ми състояние и възприятието ми за мен самата. Процесът не е лесен. Често ни кара да се чувстваме парализирани, заклещени между миналото и бъдещето“, споделя за проекта Аlma.

Визуализацията на „Paralyzed” e смела и необикновена. По концепцията на видеото ALMA си партнира с креативното дуо The Trackers, a по реализацията работи Иван Димитров (Торекса) и екипа на „Вирджиния Рекърдс“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини