Семейството на Mадона се е готвeло за най-лошото, след като певицата беше откарана по спешност в болница 30 юни, 2023

Роднините на суперзвездата са се подготвяли за най-лошото, след като тя беше открита в безсъзнание и откарана по спешност в болница миналата събота. 64-годишната Мадона беше хоспитализирана в интензивно отделение заради остра бактериална инфекция. В момента тя е в стабилно състояние и се очаква да се възстанови напълно. Новината беше съобщена от дългогодишния й мениджър Guy Oseary, който разкри в Instagram, че всички дати за предстоящото й турне са отменени заради здравословното й състояние. 

Сега роднина на поп иконата разкри, че състоянието й е било толкова сериозно, че семейството се е готвило за най-лошото, вярвайки, че мога да я изгубят. 

"В последните няколко дни, никой не знаеше в коя посока ще се обърнат нещата и семейството й се готвеше за най-лошото", твърди роднина пред DailyMail. "Заради това се пазеше в тайна от събота насам...Всички вярваха, че можем да я изгубим и това беше реално."

Мадона била склонна да мисли, че е "непобедима" и жертвала здравето си в името на кариерата. 

"Тя не живееше толкова здравословно, колкото трябва да живее човек на нейната възраст и в последните месеци се претовари. Тя смята, че все още е млада, когато всъщност не е. Смята себе си за непобедима. Всичко, включително турнето е на пауза в момента и никой не смее да спомене нещо свързано с работа, защото тя ще избухне. Тя ще поставя кариерата си преди здравето до денят в който умре."

Турнето на кралицата на поп музиката трябваше да започне във Ванкувър на 15 юли.

Според статията на DailyMail, Мадона е искала да бъде сигурна, че турнето ще бъде съвършено и е репетирала 6 дни седмично с екипа си. Изпълнителката е и един от главните претенденти за хедлайнер на фестивала Glastonbury през 2024.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини