Пoли Генова за първи път с латино песен на испански 29 юни, 2023

Поли Генова зарадва феновете си с нова лятна песен. Единствено по рода си, това е първото авторско парче, което Поли изпълнява на испански. Името му е „La Rumba“ и комбинира латино и регетон звучене. Сингълът обещава на слушателите лятно настроение и много парти. Горещите латино ритми на „La Rumba” се допълват от звездното участие на чилийския изпълнител Родриго Ейс. Той е и съавтор на текста, а песента Поли пише заедно naBBoo, с когото работят вече няколко години. Резултатът от съвместната им работа ще донесе на феновете много страст и луди танци, които гарантирано ще се превърнат в саундтрака им на лято 2023г.

Впечатляващото видео към песента, режисирано от Вито Бонев, е мащабен проект, заснет в Тунис с международен екип над 30 души. Част от кадрите са направени в пустинята Сахара, а заснемането им продължава от ранни зори до късно през нощта. Останалата част от видеоклипа на „La Rumba“ е снимана в стария град на Тунис. Доза екшън внасят професионални спортисти по паркур, които правят екстремни каскади по покривите на сградите в старата медина. С роля в продукцията се включа и тунизийската TikTok звезда Мащук, с над 1,2 милиона последователи в социалната мрежа. 

За пустинните приключения и работата по латино сингъла Поли споделя: „Пътят към реализирането на този мащабен и тотално различен за мен проект може да бъде описан с една дума и тя е „незабравим“! 

След броени дни се очаква да бъде представен документален късометражен филм, в който самата Поли ще разкаже подробности около снимачния процес и това как се организира такава мащабна и вълнуваща продукция, която обединява две различни и перфектно допълващи се култури.

Ето и нейния разговор с Боби в Office Break:

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини