Мадона отложи световното си турне след престой в болницата 29 юни, 2023

Мадона отложи световното си турне след престой в интензивно отделение заради тежка бактериална инфекция. Очаква се певицата да се възстанови напълно. По думите на нейния мениджър, кралицата на поп музиката е прекарала няколко дни в интензивното, но състоянието ѝ вече се подобрява. Тя обаче остава под лекарстко наблюдение. В началото на годината Мадона обяви световно турне с 35 дати, а заради огромния интерес добави още десетки шоута в графика. По този начин 64-годишната звезда искаше да отбележи 40 години от излизането на сингъла "Holiday", с който тя прави големия си музикален пробив, прераснал в дългогодишна кариера с множество хитове.

"Celebration Tour" трябваше да бъде завръщане на певицата на арени и стадиони след експерименталните ѝ театрални шоута "Madame X" през 2019 и 2020 г. Някои от тези изяви бяха отменени заради проблемите на Мадона с коленете и травма на бедрото.

"Celebration" трябваше да стартира във Ванкувър, Канада, на 15-и юли. 

Мениджърът на Мадона обясни, че тя е развила сериозна бактериална инфекция на 24-ти юни и затова се налага да сложи пауза на ангажиментите си. Мадона била откарана по спешност в болница в Ню Йорк през уикенда, след като било установено, че е колабирала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

Европейската част от турнето трябваше да започне на 14-ти октомври. 

В изявлението си мениджърът на Madonna обеща да предостави повече информация, когато има такава, включително нова начална дата на турнето и за пренасрочените концерти. 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини