Кейти Пери разкри защо е отказала пиенето за 3 месеца 26 юни, 2023

Keйти Пери разкри защо е отказала пиенето за 3 месеца. Говорейки пред People, изпълнителката сподели, че тя и Блум са се подложили на тримесечен обет за трезвеност по-рано тази година, за да помогне на актьора да се подготви за нова филмова роля.

„Направихме това, защото в момента той снима филм в Лондон, който заема всяка частица от неговия фокус, и затова исках да го подкрепя“, каза тя. „Наистина е трудно да се направи каквото и да било, независимо дали става въпрос за прочистване или нулиране, освен ако партньорът ви не го прави. Така че, правейки го заедно, го прави много по-лесно.“

Въпреки че проявата на солидарност може да е била основната точка на пакта, съдията от American Idol каза, че това е било и добро изживяване лично за нея, защото е помогнало на тялото й да се „рестартира“.

Пери каза, че вече не пие много, просто си позволява "малко" през уикенда и "наистина не се идентифицира с никакви етикети" по отношение на трезвеността.

Тя имаше няколко натоварени месеца, включително приключването на последния сезон на American Idol и изпълнението на коронацията на крал Чарлз III в Англия. Появата й на важното събитие дори предизвика някои забавни мемета.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини