Rihanna се оттегля като изпълнителен директор на компанията си за бельо 24 юни, 2023

Rihanna се оттегля от позицията изпълнителен директор на компанията си за бельо "Savage X Fenty", която притежава съвместно с бранда за луксозни стоки "LVMH". 

"Прекрасно е да виждам как нашата визия за "Savage X Fenty" повлия на индустрията в такива мащаби през последните 5 години. Това всъщност е само началото за нас и ще продължим да намираме нови начини, с които винаги да сме свързани с хората", коментира звездата пред изданието Vogue Business.

Промяната влиза в сила от 26-и юни. 

Rihanna ще остане част от компанията като почетен председател, а поста изпълнителен директор ще заеме Hillary Super. Певицата създаде бранда през 2018 г.

По-рано този месец Rihanna се класира на 20-о място в списъка на сп. Forbes на най-богатите жени в САЩ, които сами са натрупали състоянието си. Богатството ѝ се оценява на 1,4 милиарда долара. Този успех се дължи отчасти именно на компанията "Savage X Fenty", в която Rihanna притежава 30% от акциите. Стойността на марката беше оценена за 1 милиард долара през февруари 2021 г. от Forbes. Според изданието състоянието си звездата дължи също на козметичния си бранд Fenty Beauty, изпълнението си на Супербоул тази година, както и на издаването на песента "Lift Me Up", която получи номинация за "Оскар".

Певицата е бременна с второто си дете от рапъра ASAP Rocky и се очаква скоро да роди. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини