Хари Стайлс прекъсна концерт, за да иде бременна фенка до тоалетна 23 юни, 2023

Хари Стайлс отново доказва, че е добър човек, този път като прекъсна концерта си, за да може бременна фенка да отиде до тоалетната. Стайлс беше по средата на шоуто в Кардиф, Уелс, когато бременна фенка на име Сиан в публиката привлече вниманието му. Тя поиска от него да ѝ помогне да избере име на бъдещото си дете.

„Това е голям нотговорност, Сиан. Наистина ли искаш да го назова?“ пошегува се той, добавяйки: „Това обаче може да е доста забавно, нали? Детето-мистерия! Какво ще бъде?“

Преди обаче да успеят да продължат, Сиан трябваше да си вземе почивка, за да посети тоалетната. Винаги разбиращ, Стайлс каза на публиката: „Мисля, че всички сме съгласни, че е важно Сиан да отиде за малко, нали“, преди да й каже: „Отивай, аз ще изчакам"

Сиан се поколеба за кратко, преди Стайлс да я увери, че „няма да пропусне нищо“, и се възползва от възможността. Сиан се върна подкрепена от скандирания „ето я, идва“, за да се продължи с избора на име на бебето. Предложенията бяха кратки имена като Стиви, Рейф, Харли и Калеб. Въз основа на реакцията на публиката Стиви изглежда беше фаворит.

Видеото в TikTok събра около 2 милиона гледания към четвъртък.

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola 🍒

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини