Педро Паскал може да изостави "Мандалорецът" 23 юни, 2023

Между сериозните ангажименти към франчайзи като "The Last Of Us" на HBO и "Мандалорецът" на Disney+, Педро Паскал вероятно би се възползвал от почивка. Според статия в ComicBook.com, Педро Паскал е готов да предаде факела като титулярния Мандалорец и да предаде ключовете на поредицата на Бо-Катан Кризе на Кейти Сакхоф.

По време на протичането на последния трети сезон на сериала Дин Джарин на Паскал постепенно заемаше все по-задно място в ролята на Кризе, като изпълнителният продуцент Рик Фамуийва уточни, че заглавието на сериала не се отнася единствено до Педро Паскал. Според Паскал тази промяна в сюжета на "Мандалорецът" също не е случайна. Очевидно е, че звездата от "The Last Of Us" вече рядко се появява на снимачната площадка, за да изпълнява актьорската игра за своя облечен в шлем герой Дин Джарин, което показва все по-голямата дистанция, нарастваща между актьора и франчайза "Междузвездни войни".

В първите дни на снимките на поредицата Педро Паскал изпълняваше почти всяка сцена, макар че в последните сюжетни развития Джарин все по-рядко сваля своя шлем.

Очевидно зад тази липса на излагане на лицето на Педро Паскал стоят сюжетни цели, тъй като значителен елемент от кодекса на поведение на мандалорците зависи от това никога да не свалят маската пред други, но почти сигурно има и финансов елемент.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини