Спонсорирана статия: Топ 5 на модните тенденции - знаете ли ги? 22 юни, 2023

И тази година е повече от вдъхновяваща за онези, които обичат да експериментират с външния си вид и да изразяват себе си чрез модата. Ето част от най-горещите модни тенденции, които може би ще се превърнат в постоянна величина.

Модата непрекъснато се развива, но някои тенденции се превръщат в норма. Исторически погледнато, изобретяването на късата черна рокля, обувките на ток и дънките са революционни постижения. Те завинаги са променили начина, по който изглеждаме. Ето защо искаме да ви запознаем с петте най-големи модни тенденции на годината, а от вас зависи как и дали ще ги включите в гардероба си.

Свобода и свежест на всяка крачка

5. Кожени якета и раници -  Кожените якета са символ на непокорство и свободолюбив дух, те са се превърнали в непреходни модни артикули. Може да ги стилизирате с дънки или пола, а защо не и с рокля, за да изглеждате дръзко и изтънчено. Мъжете могат да ги носят без притеснения с всяко долнище. Голямата промяна е в цветовете, като черното отстъпва на различните тонове на кафявото, бордото също е страхотен вариант.

Изобщо, кожата е здрав, естествен и устойчив материал, който се завръща и под формата на модерните градски раници. Стилни и красиви, те са особено предпочитани от дамите, защото им осигуряват сигурност, удобство и мобилност, без значение какво е времето навън. Ако търсите най-добрите модели, разгледайте предложенията за дамски раници Guess на answear.bg. В забързаното ежедневие кожената раница ви дава множество предимства.

4. Оувърсайз саката, пуловерите, ризите и суитшърите са голяма промяна в градската дамска мода, която още зимните колекции предвещаха с якетата тип “пашкул”. Широките горни дрехи се носят най-ефектно с вталени панталони, поли и клинове, създавайки елегантен баланс на формите на тялото. Тази комбинация подхожда на всички типове тела и напомня, че изборът на облекло е въпрос на удобство и практичност. Играйте с цветовете и щампите, чувствайте се леки и свободни и на работа, и на разходка в парка.

3. Панталоните с висока талия и широки крачоли също бележат силен интерес сред дамите. Съчетайте ги с вталена блуза, къса тениска или прибрана риза, за да подчертаете талията си. Тук също може да експериментирате с различни материи и щампи, като деним, памук или лен, флорални мотиви или геометрични принтове. Ограничения няма, защото панталоните с широки крачоли са изключително удобни за пътуване, за работа и за всякакви дейности от ежедневието.

Смелост и дързост от глава до пети

2. Лавандулово, коралово, бледозелено или бебешко синьо - тези цветове изобилстват в мъжката и дамската мода. Свежи и деликатни, тези дрехи създават настроение и изпъкват в съчетание с по-тъмни дрехи и обувки. Мъжете ще се изненадат колко добре им стои бяла тениска с пастелно зелени къси панталони. Убедете се сами и разгледайте, да речем, предложенията за Том Тейлър на answear.bg. Друга страхотна комбинация за господата е от коралова риза и черни дънки или пастелно синя риза и кафяви памучни панталони и мокасини.

1. Грубите маратонки се отличават с дебела подметка с нарязан грайфер, а често и с асиметрична форма. Виждали сте ги навсякъде. Тези обувки са хит в градската мода, особено в съчетание с еластични клинове, вталени панталони и къси поли, за да изпъкнат още повече. Ако нямате такъв чифт, поправете това, защото тази тенденция няма да отмине скоро.

За финал - ето още няколко жокера. Ако харесвайте по-ярки дрехи и аксесоари, помислете за металическите цветове, особено сребристото. То става все по-предпочитано за аксесоари, обувки, рокли и якета. Футуристично и изтънчено, сребристото ще ви помогне да се откроявате. Почитателите на денима също имат повод за радост, защото вече изобщо не говорим само за дънки. Този удобен плат ще се носи под формата на рокли, ризи, гащеризони, чанти, кецове и още артикули с всевъзможни кройки, изпирания, украшения и кръпки.

И накрая - тенденциите са едно, но личният стил е съвсем друго - и именно той трябва да бъде водещ, когато решавате коя от новостите да приложите за себе си.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини